کانال تلگرام

با عضویت در کنال تلگرام تاپ وردپرس جدید ترین مطالب سایت را در گوشی خود مشاهده کنید

عمر آنقدر کوتاه است که نمی‌ارزد آدم حقیر و کوچک بماند. (دیزرائیلی)

وبفا پورتال جامع فارسی

روش درست کردن خورش مرجو

دسته بندی :آشپزی
تاریخ : ۲۳ فروردین ۱۳۹۸
نویسنده mehdi
96 بازدید
0 نظر

مواد لازم برای خورش مرجو :
ندیگوشت گوسف ۴۰۰ گرم
عدس ۲ لیوان
سیب زمینی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آلو بخارا ۱ لیوان
پیاز ۲ عدد
روغن به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
آبغوره به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه و دارچین به میزان لازم

طرز تهیه خورش مرجو :

ابتدا پیازها را خلالی خرد کنید و کمی تفت دهید سپس زردچوبه را اضافه کنید و اجازه بدهید پیازها طلایی شوند. گوشت را اضافه کنید و مقداری هم بزنید در این مرحله رب را هم اضافه کنید اجازه دهید تا تفت بخورد تا رنگ آن باز شود. وقتی رنگ گوشت عوض شد، آب را درون آن بریزید و اجازه بدهید تا نیم پز شود.

در این هنگام آلوها و عدس ها را بشویید و خیس کنید سیب زمینی را خرد کنید. وقتی گوشت نیم پز شد سیب زمینی و عدس را اضافه کنید همراه نمک و ادویه بگذارید بپزد.

آلو و زعفران و آبغوره را اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد. غذا را در ظرف بکشید و پیاز داغ روی آن بریزید و نوش جان کنید.

این خورش را می توانید با برنج میل کنید.

نکته برای تهیه خورش مرجو:

* در صورت تمایل می توانید از آبلیمو به حای آبغوره استفاده کنید.

* در صورت تمایل می توانید از مرغ به جای گوشت هم استفاده کنید.

برچسب ها:

مطالب مشابه

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نکات مهم قبل از ارسال نظر

  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید



آمار سایت

تعداد کل نوشته ها:144
تعداد کل نظرات: 0
افراد آنلاین: 3
بازدید کنندگان امروز: 90
بازدید امروز: 90
بازدید دیروز: 871