خرید بک لینک قوی - سفارش بک لینک - خرید بک لینک ارزان
کانال تلگرام

با عضویت در کنال تلگرام تاپ وردپرس جدید ترین مطالب سایت را در گوشی خود مشاهده کنید

هیچ چیز در زیر خورشید زیباتر از بودن در زیر خورشید نیست. (باخ‌من)

وبفا پورتال جامع فارسی

نحوه پاک کردن کنگر + عکس

دسته بندی :آشپزی
تاریخ : 4 سپتامبر 2019
نویسنده mehdi
1,440 بازدید
0 نظر

کنگر یکی از سبزیجات فصل بهار است و بسیار لذیذ و سرشار از ویتامین است که بسیاری از افراد آن را به صورت خام و یا اینکه به عنوان سبزی در خورش استفاده می کنند.

 

از آن جا که یبوست یکی از مشکلات شایع بیشتر افراد است و تداوم این ناراحتی می ‌تواند بیماری‌ های دیگری را به دنبال آورد، بنابراین مصرف سبزیجات تازه هر فصل به صورت خام، پخته یا در انواع خورش ‌ها می‌ تواند کمک شایانی به رفع این مشکل کند و از سوی دیگر مواد ارزشمندی را به بدن برساند.

 

کنگر را معمولا به صورت خورش مصرف می‌ کنند و سرشار از ویتامین ‌های A، B، E و املاح معدنی است. قسمت مورد استفاده ی این سبزی، مانند کرفس، ساقه آن است که پس از جدا کردن تیغ‌ ها و کمی تفت دادن در روغن می ‌توان برای طبخ خورش کنگر به کار برد.

 

کنگر مانند کرفس شاخه شاخه است که هر شاخه اش چند سرشاخه دارد. برای آسانی کار می توانید به فاصله قد انگشت کوچک از انتهای شاخه ببرید و سرشاخه ها را جدا کرده هرکدام را جدا تمیز کنید. و یا شبیه من هر شاخه را در یک نوبت پاک کنید.

 

نحوه پاک کردن کنگر,طرز تمیزکردن کنگر

کندن تیغ های سر ساقه های کنگر با تیزی چاقو

تیغه یک چاقوی تیز و برنده را از اندکی پایینتر از محل آغاز تیغ ها به شاخه تکیه بدهید و به آرامی رو به بالا بکشید. به راحتی تیغ ها از گوشت (ساقه) کنگر جدا می شوند.

تکنیک های پاک کردن کنگر,نحوه تمیز کردن کنگر

یریدن تیغ ها از سر ساقه های کنگر

سر شاخه ها را با چاقو ببرید.

تمیزکردن کنگر, آموزش تمیزکردن کنگر

کندن تیغ ها و جدا کردن ساقه های کنگر و بعد مرحله شستن

 

معمولاً تیغ های چند سرشاخه ریز وسطی فقط شکل تیغ هستند و نرم و نازک هستند. اینها را لازم نیست ببرید. البته اگر خیلی حساس هستید می توانید آن ها را ببرید.

 

اکنون کنگرهای تمیز شده را با تکه هایی به طول ۵ سانتیمتر ببرید و کنگر تکه شده را با آب سرد چند نوبت بشویید تا شن های آن گرفته شود. (اگر کنگرها را تکه تکه کنید بهتر شسته می شود). همچنین می توان از نمک برای شستن کنگر استفاده کرد. اجازه ندهید کنگرها ساعت طولانی داخل آب بمانند زیرا سیاه می شوند.

 

می توانید کنگرهای شسته شده را بپزید و با گوشتکوب کنگرها را له کنید. و آن ها با ماست و نمک مخلوط کنید و نوش جان کنید. اگر مقدار آن ها زیاد آن ها را بسته بندی کنید و داخل فریزر نگهداری کنید.

 

برچسب ها:

مطالب مشابه

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نکات مهم قبل از ارسال نظر

  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید