کانال تلگرام

با عضویت در کنال تلگرام تاپ وردپرس جدید ترین مطالب سایت را در گوشی خود مشاهده کنید

لحظه ای که به کمال رسیدم و منور شدم، تمام هستی کامل و منور شد. (بودا)

وبفا پورتال جامع فارسی

۹ دستور ساده و خوشمزه برای غذاهای رژیمی با اسفناج

دسته بندی :اخبار
تاریخ : 6 سپتامبر 2021
نویسنده mehdi
95 بازدید
0 نظر

 

کتلت اسفناج و سیب زمینی رژیمی, انواع غذاهای رژیمی با اسفناج, غذای رژیمی با اسفناج و مرغ

تهیه غذای رژیمی با اسفناج

 

طرز تهیه انواع غذاهای رژیمی با اسفناج

اسفناج سرشار از آهن و پتاسیم است و یکی از مفید ترین سبزیجات برای یک رژیم غذایی سالم محسوب می شود . شما می توانید انواع غذای رژیمی با اسفناج را به سادگی درست کنید.

یکی از سبزیجات بسیار مفید که باید در سبد غذایی خانوار گنجانده شود ، اسفناج است. اسفناج سرشار از ویتامین ، پتاسیم و آهن است که با آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد مقابله کرده و از بروز سرطان در بدن پیشگیری میکند. مصرف اسفناج برای کاهش ورم ریه و روده بسیار موثر است.

 

اسفناج بخار پز شده را میتوانید به همراه ماست به عنوان پیش غذا میل نمایید هم در انواع پلو ، خورش ، کوکو و پیراشکی و خوراک از آن استفاده کنید. در ادامه مقاله انواع غذای رژیمی با اسفناج که بسیار سالم ومقوی هستند را به شما آموزش می دهیم.

 

غذای رژیمی با اسفناج و قارچ

مواد لازم غذای رژیمی با اسفناج و قارچ

اسفناج  ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
قارچ ۱۵   عدد
سیر  ۳ حبه
تخم مرغ ۲ عدد
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

 

بورانی اسفناج رژیمی, املت اسفناج و قارچ رژیمی, غذای رژیمی با اسفناج

طرز تهیه غذای رژیمی با اسفناج – غذای رژیی با اسفناج و قارچ

 

طرز تهیه غذای رژیمی با اسفناج و قارچ

پیاز را خلالی خرد کنید و با کمی روغن در تابه رژیمی تفت دید تا نرم شود.

کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده و هم بزنید تا سبک و شیشه ای شود.

سیر را پوره کرده با پیاز تفت دهید تا عطرش بلند شود.

قارچ حلقه شده را اضافه کرده و تفت دهید تا آبش کشیده شود.

برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ ها میتوانید کمی آبلیمو به آن ها بزنید.

اسفناج خرد شده را اضافه کرده و حرارات را زیاد کنید و تفت دهید تا نرم شده آبش کشیده شود.

نمک بزنید و مخلوط کنید.

تخم مرغ ها را شکسته به اسفناج اضافه کرده هم بزنید و رویش را بپوشانید تا خودش را بگیرد.

 

پیراشکی اسفناج رژیمی در فر

مواد لازم پیراشکی اسفناج رژیمی در فر

ماست  نصف پیمانه
  تخم مرغ  ۲ عدد
  روغن    ۳ قاشق غذاخوری
  جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
 نمک نصف قاشق چایخوری
 آرد ۲ پیمانه
مواد میانی
اسفناج ۵۰۰ گرم
 پیاز ۱ عدد
سیر  ۳ حبه
قارچ  ۲۵۰ گرم
نمک ، فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم

 

غذای رژیمی با اسفناج و قارچ, پیراشکی اسفناج رژیمی, نرگسی اسفناج رژیمی

طرز تهیه غذای رژیمی با اسفناج – پیراشکی اسفناج رژیمی

 

طرز تهیه پیراشکی اسفناج رژیمی در فر

برای تهیه خمیر پیراشکی فوری ، ماست را با جوش شیرین مخلوط نموده و بگذارید ۵ دقیقه بماند تا جوش شیرین فعال شود.

تخم مرغ و روغن را اضافه کرده هم بزنید یکدست شود.

آرد و نمک را مخلوط کرده الک کنید و کم کم به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر شود.

خمیر پیراشکی را ۱۰ دقیقه ورز دهید تا نرم و لطیف شود.

برای مواد میانی پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن و زردچوبه در تابه رژیمی تفت دهید تا سبک شود.

 

سیر له شده را اضافه کرده تفت دهید تا عطرش بلند شود.

قارچ ها را اسلایل کرده به مواد اضافه کرده تفت دهید تا آبش کشیده شود.

اسفناج خرد شده را اضافه کرده تفت دهید تا نرم شود.

از خمیر چانه های گردی بگیرید و روی سطح آرد پاشی شده به صورت گرد باز کنید.

 

مقداری از مواد را وسط خمیر ها قرار داده و یک سمت خمیر را روی سمت دیگرش برگردانید و لبه های خمیر را با چنگال به هم فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند.

کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و پیراشکی ها را  درون آن بچینید و در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده ، بگذارید بپزد.

 

نرگسی اسفناج رژیمی

مواد لازم نرگسی اسفناج رژیمی

برای ۲ نفر

اسفناج خام ۲۰۰ گرم
تخم مرغ  ۲ عدد سیر
۲ حبه پیاز ۱ عدد بزرگ
 نمک، فلفل و زردچوبه  به مقدار لازم

 

املت اسفناج و قارچ رژیمی, غذای رژیمی با اسفناج, طرز تهیه غذای رژیمی با اسفناج

طرز تهیه غذای رژیمی با اسفناج – نرگسی اسفناج رژیمی

 

طرز تهیه نرگسی اسفناج رژیمی

پیاز را خرد کرده و در تابه رژیمی با مقدار خیلی کم روغن رو زردچوبه تفت دهید.

اسفناج را در یک قابله دیگر ریخته و قابلمه را تا نصفه از آب پر کنید و روی حرارت ملایم بگذارید بپزد.

سیر خرد شده را به پیاز اضافه کرده تفت دهید تا طلایی شود.

اسفناج که کاملا آبش کشیده شده را به تابه رژیمی اضافه کرده تفت دهید.

نمک و فلفل به دلخواه بپاشید  و تخم مرغ ها را یکی یکی روی مواد بشکنید و بگذارید خودشان را بگیرند.

 

کتلت اسفناج و سیب زمینی رژیمی

مواد لازم کتلت اسفناج و سیب زمینی رژیمی

  سیب زمینی دو عدد متوسط
 پودر سوخاری یک چهارم فنجان
پودر سیر دو قاشق چایخوری
 فلفل و نمک  یک قاشق چای‌خوری
 تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
اسفناج ۲۸۵ گرم خرد شده
 نمک به میزان لازم

 

غذای رژیمی با اسفناج و مرغ, بورانی اسفناج رژیمی, املت اسفناج و قارچ رژیمی

طرز تهیه غذای رژیمی با اسفناج – کتلت اسفناج و سیب زمینی رژیمی

 

طرز تهیه کتلت اسفناج و سیب زمینی رژیمی

سیب زمینی ها را در قابلمه چیده ، رویشان را با آب سرد بپوشانید و کمی نمک بزنید و ۱۵ – ۲۰ دقیقه بجوشانید تا نرم شوند.

آب قابلمه را خالی کرده و سیب زمینی ها را خشک کنید و دوباره به قابله برگردانید و به مدت ۱ – ۲ دقیقه حرارت دهید تا خوب خشک شوند.

سیب زمینی ها را با گوشت کوب ، پوره کنید.

پودر سوخاری ، پودر سیر و نمک را با هم مخلوط کنید.

تخم مرغ و ۱ قاشق غذاخوری روغن به آرد اضافه کرده هم بزنید و به سیب زمنیی اضافه کرده کاملا مخلوط نمایید.

در یک تابه رژیمی حدود ۱ – ۲ قاشق غذاخوری روغن اضافه کرده روی حرارت متوسط گرم کنید.

مواد را به ۳۰ قیمت مساوی تقسیم کرده و کتلت ها را فرم داده داخل تابه دو طرفشان را حدود ۲ – ۳ دقیقه سرخ کنید.

کتلت ها را روی کاغذ حوله ای بگذارید که روغن اضافه شان کشیده شود.

 

پاستا با سس اسفناج و گوجه رژیمی

مواد لازم پاستا با سس اسفناج و گوجه رژیمی

روغن زیتون یک قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده  یک فنجان
حبه سیر ۶ عدد ( به خوبی خرد شده باشند)
 گوجه فرنگی خرد شده ۴۰۰ گرم
 آب مرغ بدون نمک  یک و یک دوم فنجان
پونه کوهی خشک شده  یک دوم قاشق چایخوری
اسپاگتی سبوس دار ۲۲۵ گرم
نمک یک دوم قاشق چای خوری
 اسفناج تازه ۲۸۰ گرم
پنیر پارمسان رنده شده ۲۸ گرم

 

نواع غذاهای رژیمی با اسفناج, غذای رژیمی با اسفناج و مرغ, بورانی اسفناج رژیمی

طرز تهیه غذای رژیمی با اسفناج – پاستا با سس اسفناج و گوجه فرنگی

 

طرز تهیه پاستا با سس اسفناج و گوجه رژیمی

تابه ای رژیمی و بزرگ را روی حرارت متوسط بگذارید و کمی روغن اضافه کنید و تابه را بچرخانید تا تمام سطح تابه چرب شود.

سیر و پیاز خرد شده را به مدت ۳ دقیقه در تابه تفت دهید.

گوجه فرنی ، آب مرغ ، پونه کوهی و پاستا را داخل تابه ریخته و اجازه دهید به جوش آید.

در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید و به مدت ۷ دقیقه اجازه دهید پاستا بپزد.

در صورت نیاز کمی نمک اضافه کنید.

 

اسفناج را دسته دسته به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا نرم شود.

۵ دقیقه دیگر تابه را روی حرارت بگذارید و سپس شعله را خاموش کنید.

میتوانید تکه های سینه مرغ بخار پز هم به این غذا استفاده کنید تا تبدیل به یک غذای کامل شود.

 

برچسب ها:

مطالب مشابه

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نکات مهم قبل از ارسال نظر

  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید



آمار سایت

تعداد کل نوشته ها:210
تعداد کل نظرات: 0
افراد آنلاین: 4
بازدید کنندگان امروز: 989
بازدید امروز: 989
بازدید دیروز: 813
بت اسپات