خرید بک لینک قوی - سفارش بک لینک - خرید بک لینک ارزان
کانال تلگرام

با عضویت در کنال تلگرام تاپ وردپرس جدید ترین مطالب سایت را در گوشی خود مشاهده کنید

تنها آرامش و سکوت سرچشمه‌ی نیروی لایزال است. (داستایوفسکی)

وبفا پورتال جامع فارسی

طرز تهیه نرگسی اسفناج

دسته بندی :اخبار
تاریخ : 6 سپتامبر 2021
نویسنده mehdi
730 بازدید
0 نظر

نحوه ی پخت نرگسی اسفناج

 

طرز پخت نرگسی اسفناج

نرگسی یکی از غذاهای رژیمی و مفید می باشد. که می توانید آن را در وعده ی غذایی خود بگنجانید. افرادی که اسفناج دوست دارند. عاشق این غذا می شوند.

طرزتهیه نرگسی اسفناج :

مواد لازم برای تهیه نرگسی اسفناج :

 اسفناج خام  ۳۰۰ گرم
 پیاز بزرگ  ۱ عدد
 سیر ۲ حبه
 تخم مرغ ۲ عدد
 نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه نرگسی اسفناج :

برای تهیه ی نرگسی اسفناج، ابتدا اسفناج ها را بشویید و آن ها را با چاقو به قطعات کوچکتر خرد کنید.

 

سپس اسفناج ها را داخل قابلمه ای بریزید و روی گاز قرار بدهید. در قابلمه را ببندید اجازه بدهید بپزند. لازم به اضافه کردن آب نیست، اسفناج ها آب می اندازند. پس ۱۰-۱۵ دقیقه می پزند.

 

در حین پخت اسفناج ها، پیازها را خرد کنید. اگر دوست دارید طعم پیاز را در حین پخت زیر دندان حس کنید، آن ها را خلالی خرد کنید و اگر اینگونه دوست ندارید آن ها را نگینی ریز خرد کنید. من ترجیح می دهم آن ها پیازها خلالی باشند. سپس آن ها را با کمی روغن تفت بدهید.

 

زمانی که رنگ پیازها کمی تغییر کرد سیرهای رنده شده یا له شده را اضافه کنید و با هم تفت بدهید تا سیر و پیازها طلایی شوند. مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید.

 

اسفناج های پخته شده را آبکش کنید تا آب آن خارج شود. سپس آن ها را به پیازها اضافه کنید. اسفناج ها نباید آب داشته باشند، همه ی مواد را با هم تفت بدهید. مقداری نمک و فلفل به آن ها اضافه کنید. مواد باید با هم به طور کامل مخلوط و یکدست شوند.

 

اگر آب انداخت اجازه بدهید آب آن کاملا کشیده شود. در پایان تخم مرغ ها را روی اسفناج ها بشکنید و در قابلمه را بگذارید تا تخم مرغ ها کاملا بپزند. دقت کنید حرارت گاز باید کم باشد. نرگسی اسفناج را می توانید با نان یا برنج به همراه ماست میل کنید.

 

درست کردن نرگسی اسفناج

 

پیشنهاد ویژه
  • خرید فرش,فرش کاشان,فرش مشهدتخفیف خرید انواع طرح و نقش فرش (کلیک کنید)
  • مشاور خانواده,درمان استرس,مشکلات زناشوییچطور اعتمادبه‌نفس خود را افزایش دهیم؟
  • خدمات خانه و خانواده,تصفیه آب و هوابهترین راه بهبود کیفیت هوا در خانه

نکاتی در تهیه ی نرگسی :

افرادی که از طعم اسفناج بدشان می آید اجازه بدهند کمی بیشتر بپزند و آب آنها کاملا کشیده و خشکِ خشک شوند. سپس تخم مرغ را اضافه کنند فوق العاده می شود.

 

 پس از شکستن تخم مرغ ها بر روی اسفناج ها می توانید آن ها را با اسفناج ها مخلوط کنید و یا به صورت عسلی بگذارید باقی بماند. و یا آن ها را روی اسفناج ها بشکنید و اجازه بدهید به همان صورت کاملا بپزند؛ که این به سلیقه شما بستگی دارد.

 

 برای اینکه نرگسی شما خوشمزه تر شود و ظاهر مجلسی به خود بگیرد، مقداری گردوی خرد شده را به غذا اضافه کنید.

 

 قبل از اضافه کردن تخم مرغ ها به تابه، می توانید اسفناج ها را به گوشه تابه انتقال دهید، تخم مرغ ها را در گوشه خالی تابه بشکنید.

برچسب ها:

مطالب مشابه

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نکات مهم قبل از ارسال نظر

  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید