طرز تهیه زرشک پلو رستورانی مجلسی + بهترین طرز تهیه نودل گوشت
طرز تهیه زرشک پلو رستورانی مجلسی + بهترین طرز تهیه نودل گوشت
امروز طرز تهیه زرشک پلو رستورانی مجلسی و شیک را مرحله به مرحله بشما اموزش خواهیم داد، به علاوه آموزش پخت زرشک پلو، طرز تهیه نودل گوشت و سبزیجات را هم بشما خواهیم آموخت. در ادامه با پارس ناز همراه باشید تا بهترین دستور پخت ها رابه شما بیاموزیم.
زرشک ازجمله موادی است که در اغلب غذا هاي ایرانی استفاده می شود و می توان آنرا در فروشگاهها یافت. ازآنجاییکه طعم زرشک تقریبا ترشمزه است عده اي از افراد که به طعم شیرین علاقهمندند کمی شکر به آن اضافه می کنند تا طعم آن شیرین شود، اما اگر شما به غذای ترش علاقهمندید از شکر استفاده نکنید. این غذا با مرغ تهیه می شود.
= برای ۴ نفر
= زمان لازم برای تهیه: ۲۰ دقیقه
= زمان لازم برای پخت: ۱ ساعت
مواد لازم
= ۲ فنجان برنج
= ۲ قاشق غذاخوری نمک
= یکدوم فنجان زرشک خشک، خیس شده
= ۲ قاشق غذاخوری شکر
= یکدوم قاشق چایخوری زعفران ساوییده
= ۵ قاشق غذاخوری کره
= ۱ شماره سیبزمینی بزرگ
= آب
طرز تهیه
۱. برنج را چند بار بشویید تا کاملاً تمیز شود. سپس برنج رابه مدت نیم ساعت در آب قرار دهید و کمی نمک اضافه کنید.
۲. در همین حین زعفران را در فنجان ریخته و یکچهارم فنجان رابا آب داغ پر کنید و کنار بگذارید.
۳. یک قابلمه آب را روی دما بگذارید تا بجوشد سپس برنج خیس خورده و نمک را اضافه کنید.
۴. برنج رابه مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی دما بگذارید تا بجوشد، زمانی که برنج نرم شد باید آنرا آبکشی کنید. درصورتیکه برنج بیشازحد نرم شود به هم میچسبد. بهترین زمان برای آبکشی برنج زمانی است که برنج از بیرون نرم و از داخل کمی سفت باشد. اینکار باعث می شود برنج در زمان سرو کردن ظاهر خوبی داشته باشد. سپس برنج را دریک آب کش بزرگ آبکشی کنید.
نکته: در زمان جوشیدن برنج آنرا هم نزنید.
۵. دوباره قابلمه را روی گاز قرار داده و ۲ قاشق غذاخوری کره اضافه نمایید. سیبزمینیها را همانند تصویر یا به هر شکلی که خودتان دوست دارید خرد کرده ودر کف قابلمه قرار دهید. با اینکار برنج به کف قابلمه نمیچسبد، همچنین تهدیگ سیبزمینی خوشمزهاي خواهید داشت.
۶. برنج را اضافه کرده و درب ظرف را بگذارید. بگذارید برنج پخته و بخارش بلند شود «حدود ۳ تا ۵ دقیقه»، سپس دما را کاهش دهید. یک قاشق غذاخوری کره به روی برنج اضافه کرده و بگذارید تا یک ساعت در دمای کم بپزد.
۷. دو قاشق غذاخوری کره را در تابه ریخته و روی دما بگذارید. زرشکها را آبکشی کرده و به تابه اضافه کنید. شکر و یک قاشق غذاخوری زعفران را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا زرشک خوب با کره و شکر مخلوط شود. یک یا دو دقیقه این مخلوط را هم بزنید زیرا در غیر این صورت زرشک میسوزد.
۸. ۴ یا ۵ قاشق غذاخوری برنج را از قابلمه برداشته و با زرشک و آب زعفران باقیمانده مخلوط کنید. آنرا برای تزئین کنار بگذارید. برنج را در بشقاب ریخته و برنج همراه با زعفران و زرشک را بر بالای آن قرار دهید. تهدیگ سیبزمینی را هم به آن اضافه کرده و سرو کنید.
زرشک پلو خوش طعم و جذاب شما حاضر شده است
در ادامه: طرز تهیه نودل گوشت و سبزیجات
این نودل را می توان با سبزیجات موجود در یخچال آماده کنید. برای پختن این غذا باید چند مورد را درنظر بگیرید: ظرف را کاملاً داغ کنید. هرگز مواد زیاد را دریک ظرف کوچک سرخ نکنید، این اشتباه باعث می شود که مواد شما خوب سرخ نشود.
شش قدم برای تهیه نودل ویژه با گوشت و سبزیجات
۱-نخستین قدم برای سرخ کردن سریع این غذا این است که تمام مواد را آماده کنید. سبزیجات را خرد کرده و به ترتیب درکنار اجاقگاز قرار دهید. «همیشه سس سویا را رقیق کنید، به این صورت که یک پیمانه سس سویا باشد و یک پیمانه آب، زیرا زمانی که سس سویا را داخل تابه داغ بریزید، آب اضافهشده تبخیر میشود و سس سویا باقی میماند.»
آماده کردن مواد اولیه
۲-نودل خودرا انتخاب کنید.
نودل هاي بلند انتخاب خوبی هستند. آنها را پخته و سپس خنک کنید. حتی میتوانید بهجای جوشاندن نودل آنرا در آب خیس کنید. اینکار تنها ۱۰ دقیقه از وقت شما را میگیرد.
نودل ها را پخته و سپس خنک کردن آن ها
۳-اول پروتئین «گوشت یا مرغ» را بپزید
پس از این که پروتئین سرخ شد نصف سس سویا را اضافه کنید. پروتئین را دریک بشقاب ریخته، تابه را تمیز کنید و دوباره روی حرارت بگذارید.
پختن گوشت و سپس افزودن سس سویا به آن
۴-سبزیجات را حرارت دهید تا کاملاً سرخ شوند.
یادتان باشد ابتدا سبزیجاتی را سرخ کنید که به مدتزمان بیشتری نیاز دارند. اول هویج، بعد زنجبیل و سپس سیر.
سرخ کردن سبزیجات
۵-همه ی مواد را در تابه بریزید و تفت بدهید تا حرارت ببینند
نصف دیگر سس سویا را نیز اضافه کنید.
تفت دادن همه ی موارد باهم در تابه و افزودن سس سویا
۶-چاشنیها را اضافه کنید
تره و پیازچه – البته در غذا هاي آسیایی چاشنی لازمه غذاست، بنابر این اضافه نمودن آن اختیاری نیست. زیرا طعم و مزه را کاملاً تغییر میدهد.
نظرات کاربران
نکات مهم قبل از ارسال نظر