کانال تلگرام

با عضویت در کنال تلگرام تاپ وردپرس جدید ترین مطالب سایت را در گوشی خود مشاهده کنید

در جستجوی نور باش، نور را می‌یابی

وبفا پورتال جامع فارسی

روش تهیه کردن پیچاق قیمه

دسته بندی :آشپزی
تاریخ : ۱۴ فروردین ۱۳۹۸
نویسنده mehdi
23 بازدید
0 نظر

مواد لازم برای پیچاق قیمه :
گوشت قیمه ای     ۵۰۰ گرم
خلال بادام     ۱۵۰ گرم
پیاز داغ       ۱ پیمانه
تخم مرغ     ۳ عدد
رب گوجه فرنگی     ۱ قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده     ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه     به میزان لازم
آبغوره     نصف پیمانه
روغن یا کره     به میزان لازم

طرز تهیه پیچاق قیمه :

پیازها را خلالی کنید و با کمی کره تفت بدهید تا طلایی شوند، سپس گوشت ها را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدهید تا آب گوشت کشیده شود. مقداری ادویه و رب اضافه کنید و دوباره تفت بدهید و مقداری آب اضافه کنید و اجازه بدهید گوشت ها بپزند، خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده و آبکشی کنید و در کمی کره تفت بدهید و به همراه زعفران به گوشت های پخته شده اضافه کنید وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید طعم آن را بچشید و ادویه و نمک، آبغوره و ادویه آن را باب میلتان اضافه کنید و اجاه بدهید جا بیفتد.

پس از آن تخم مرغ ها را تک تک روی خورش می شکنیم و کمی زعفران روی زرده ها بپاشید و سپس در ظرف را ببندید تا تخم مرغ ها بسته شوند و در پایان در ظرف بکشید و با پیاز داغ تزیین کنید و نوش جان کنید.

نکاتی برای تهیه پیچاق قیمه :

می توانید تخم مرغ ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار بدهید.

بیشتر رنگ این غذا از زعفران است، بهتر است رب گوجه فرنگی را حذف کنید و به جای آن زعفران استفاده کنید.

برچسب ها:

مطالب مشابه

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نکات مهم قبل از ارسال نظر

  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید



آمار سایت

تعداد کل نوشته ها:89
تعداد کل نظرات: 0
افراد آنلاین: 3
بازدید کنندگان امروز: 179
بازدید امروز: 179
بازدید دیروز: 1126