کانال تلگرام

با عضویت در کنال تلگرام تاپ وردپرس جدید ترین مطالب سایت را در گوشی خود مشاهده کنید

تنها آرامش و سکوت سرچشمه‌ی نیروی لایزال است. (داستایوفسکی)

وبفا پورتال جامع فارسی

روش تهیه کردن پیچاق قیمه

دسته بندی :آشپزی
تاریخ : ۱۴ فروردین ۱۳۹۸
نویسنده mehdi
96 بازدید
0 نظر

مواد لازم برای پیچاق قیمه :
گوشت قیمه ای     ۵۰۰ گرم
خلال بادام     ۱۵۰ گرم
پیاز داغ       ۱ پیمانه
تخم مرغ     ۳ عدد
رب گوجه فرنگی     ۱ قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده     ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه     به میزان لازم
آبغوره     نصف پیمانه
روغن یا کره     به میزان لازم

طرز تهیه پیچاق قیمه :

پیازها را خلالی کنید و با کمی کره تفت بدهید تا طلایی شوند، سپس گوشت ها را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدهید تا آب گوشت کشیده شود. مقداری ادویه و رب اضافه کنید و دوباره تفت بدهید و مقداری آب اضافه کنید و اجازه بدهید گوشت ها بپزند، خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده و آبکشی کنید و در کمی کره تفت بدهید و به همراه زعفران به گوشت های پخته شده اضافه کنید وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید طعم آن را بچشید و ادویه و نمک، آبغوره و ادویه آن را باب میلتان اضافه کنید و اجاه بدهید جا بیفتد.

پس از آن تخم مرغ ها را تک تک روی خورش می شکنیم و کمی زعفران روی زرده ها بپاشید و سپس در ظرف را ببندید تا تخم مرغ ها بسته شوند و در پایان در ظرف بکشید و با پیاز داغ تزیین کنید و نوش جان کنید.

نکاتی برای تهیه پیچاق قیمه :

می توانید تخم مرغ ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار بدهید.

بیشتر رنگ این غذا از زعفران است، بهتر است رب گوجه فرنگی را حذف کنید و به جای آن زعفران استفاده کنید.

برچسب ها:

مطالب مشابه

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نکات مهم قبل از ارسال نظر

  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید



آمار سایت

تعداد کل نوشته ها:144
تعداد کل نظرات: 0
افراد آنلاین: 3
بازدید کنندگان امروز: 105
بازدید امروز: 105
بازدید دیروز: 871