کانال تلگرام

با عضویت در کنال تلگرام تاپ وردپرس جدید ترین مطالب سایت را در گوشی خود مشاهده کنید

هنر، کلید فهم زندگی است. (اسکار وایله)

وبفا پورتال جامع فارسی

طرز تهیه پیتزا مکزیکی مخصوص گیاهخواران

دسته بندی :اخبار
تاریخ : ۱۵ شهریور ۱۴۰۰
نویسنده mehdi
47 بازدید
0 نظر

طرز تهیه پیتزا مکزیکی با سبزیجات مخصوص گیاهخواران

 

مواد لازم برای پیتزا مکزیکی :

 خمیر پیتزا ۲۲۵ گرم
 پنیر خامه ای  ۲۲۵ گرم
 ادویه تاکو ۱ بسته
 کنسرو لوبیا ۱ قوطی
ذرت ۱/۳ فنجان
زیتون ۱/۴ فنجان
گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد
آووکادو رنده شده ۱ عدد
پنیر رنده شده ۲ فنجان
گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه پیتزا مکزیکی :

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم کنید.

خمیر را ورز دهید و به شکل یک مستطیل بزرگ دربیاورید و روی سینی مخصوص فر چرب شده قرار دهید و آن را داخل سینی فشار دهید و به مدت ۱۲-۱۳ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی طلایی و برشته شود.

 

در این زمان، پنیر خامه ای و ادویه تاکو را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.

پیشنهاد ویژه
  • روتختی,حوله تن پوش,روفرشیروتختی های شیک و اسپرت|*ارسال رایگان
  • مشاوره زناشویی,مشاوره تحصیلی,درمان استرسپیشگیری از خیانت زوجین*مشاوره زناشویی
  • ثبت آگهی رایگان درج آگهی کسب و کار شما در دارکوب*رایگان

وقتی که نان پیتزا پخته شد اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه خنک شود سپس با دقت مخلوط پنیر خامه ای را روی نان بریزید و پخش کنید.

 

سپس روی آن لوبیا، ذرت، زیتون و گوجه را قرار دهید و آن ها را داخل پنیر فرو کنید و بعد روی آن ها آووکادو ها را قرار دهید و در آخر روی آن پنیر و گشنیز را پراکنده کنید و پیتزا را کات کنید و سرو نمایید.

برچسب ها:

مطالب مشابه

نظرات کاربران

پاسخی بگذارید

نکات مهم قبل از ارسال نظر

  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید



آمار سایت

تعداد کل نوشته ها:209
تعداد کل نظرات: 0
افراد آنلاین: 4
بازدید کنندگان امروز: 557
بازدید امروز: 557
بازدید دیروز: 796
بت اسپات