خرید بک لینک قوی - سفارش بک لینک - خرید بک لینک ارزان
کانال تلگرام

با عضویت در کنال تلگرام تاپ وردپرس جدید ترین مطالب سایت را در گوشی خود مشاهده کنید

ضعیف‌الاراده کسی است که با هر شکستی بینش او نیز عوض شود. (ادگار‌ آلن‌پو)

وبفا پورتال جامع فارسی

۱۰ سایت ساز برتر رایگان فارسی

دسته بندی :رپورتاژ آگهی
تاریخ : 24 آوریل 2020
نویسنده admin
1,264 بازدید
0 نظر

۱۰ سایت ساز برتر رایگان فارسی

امروزه در دنیا تکنولورژی و دنیایی که همه کارا توسط  اینترنت انجام  می شود، نیاز به کسب و کار آنلاین  دارید. افرادی که کسب و کار اینترنتی ندارند به مرور زمان روند کاریشون رو به کاهش خواهد شد. پس می توان به جای اینکه هزینه های سنگین بابت تبلیغات بپردازیم، میتوانیم با راه اندازی یک وب سایت کسب و کار خود را توسعه دهیم.

سایت ساز چیست؟

سایت ساز با در اختیار قرار دادنCMS  های خود و امکاناتی نظیر طراحی بدون کدنویسی و پلاگین ها می باشد که شما در چند لحظه می توانید وب سایت خود را راه اندازی کنید. بدون کد نویسی وب سایت فارسی خود را بصورت کاملا رایگان راه اندازی کنید. در این مقاله می خواهیم ۱۰ سایت ساز برتر رایگان فارسی خدمت شما معرفی نماییم.

 

یکی از سایت ساز های برتر فارسی، ویکس سایت می باشد. اگه به دنبال سایت ساز فارسی رایگان هستید، توصیه و پیشنهاد ما ویکس سایت می باشد. این سایت با امکانات بی نظیر و محیط گرافیکی جالب و بدون نیاز به کد نویسی حتی یک خط کسب و کار شما را رشد می دهد. ویکس سایت با در اختیار گذاشتن امکانات جالبی همچون فروشگاه ساز و انجمن ساز که یکی از نیاز های خیلی از وبسایت های ایرانی می باشد می توانید از طریق این وب سایت فارسی دریافت نمایید. حتی این سایت ساز رایگان دارای تبادل پاپاپ می باشد. بهتر است همین اول کار به این سایت ساز رایگان فارسی سر بزنید و وبسایت خود را با چند تا کلیک راه اندازی کنید و به زودی شروع به کسب و کار نمایید.

wixsite.ir

 

  • کاموا:

یکی از سایت ساز های رایگان فارسی سایت کاموا می باشد. این سایت با ارائه پنل رایگان ۱۴ روزه ملهت تست در اختیار شما قرار می دهد. شما می توانید با این سایت ساز سایت خود را راه اندازی کنید و بعد از دو هفته کار با آن پنل مورد نظر خود را خرید نمایید. ارائه ۱۰ گیگ فضای وب و هم چنین بخش وبلاگی از دیگر امکانات این سایت می باشد. این سایت دارای قالب های واکنشگرا و ریسپانسیو می باشد. ارائه امکانات خیلی محدود در پلن ساده و همچنین برخی مشکلات دیگه از معایب این سایت به حساب می اید.

 

  • وبزی:

از دیگر سایت ساز های رایگان فارسی، سایت وبزی می باشد که با ارائه امکانات ۷ روزه مهلت تست برای شما ارائه می نماید تا در صورت رضایت شما از این سایت اقدام به ارتقای حساب کاربری نمایید. این سایت از پشتیبانی ۷ روزه هم بصورت تلفنی و هم به صورت ایمیلی برخوردار است. یکی دیگر از مزیت های این سایت ثبت دامنه آی ار رایگان می باشد و شما می توانید با این سایت ساز صفحه های بی نهایت بسازید.

 

  • یوتاب وب:

از دیگر سایت ساز های رایگان فارسی می باشد که جز قدیمی ترین سایت ساز های ایرانی نیز محسوب می شود. این سایت دارای پشتیبانی عالی دارد و می توانید قالب ارائه شده خود را ادیت نمایید و به صورت دلخواه خود در بیاورید. با این سایت ساز رایگان می توانید فرم های خود را بصورت رایگان بسازید. از دیگر امکانات جالب این سایت، قادر به ارسال پیامک و ایمیل به کاربران سایت می باشد که از ویژگی های خاص این سایت سازفارسی می باشد. این سایت با ارائه  فروشگاه ساز و اپلیکیشن فروشگاهی کار شما به شدت کاهش می دهد.

 

  • سیم وب:

سایت ساز فارسی دیگری که می خواستیم خدمتون معرفی کنیم سایت ساز فارسی سیم وب می باشد. شما با پرداخت ماهانه ۱۰ هزار تومان و یا سالانه ۹۸ هزار تومان از هزینه های میلیونی طراحی سایت در امان می مانید. این سایت ساز فارسی تنها یک پلن دارد که همه امکانات آن را در اختیار کاربران قرار می دهد. ارائه فضای محدود یکی از مشکلات مشتریان با این سایت ساز ۴۰۰۰ میزبانی باشد.

 

  • سی می پلاس:

سی می پلاس از فروشگاه ساز های فارسی می باشد که دارای سئو داخلی سایت می باشد و همچنین از ویژگی پهنای نامحدود و از همه مهم تر پشتیبانی ۲۴ ساعته و همه روزه دارد. این سایت ساز دارای سیستم عضویت و ارسال خبرنامه می باشد. یکی از معایب این سایت ساز و فروشگاه ساز رایگان، عدم توانایی در توسعه ان می باشد.

 

  • سایت ساز پرتال:

یکی از سایت های پر امکانات در حوزه سایت ساز ها می باشد. این فروشگاه ساز و سایت ساز فارسی رایگان با ارئه دامنه آی ار رایگان و همچنین با فضای میزبانی ۸ گیگ محبوبیت خاصی در بین سایت ساز ها داشته است. این فروشگاه ساز با امکانات نامحدود و همچنین ارائه سیستم های تبلیغاتی سایت شما را حرفه ای تر می سازد.

 

  • کانی وب:

کانی وب نیز از قدیمی ترین سایت ساز های فارسی به حساب می آید. این سایت ساز نیز مانند بقیه سایت ساز ها کامل می باشد  با این تفاوت که فضای میزبانی کمی ارائه می نماید.این سایت دارای فرم ساز حرفه ای و درگاه پرداخت آماده می باشد.این سایت ساز علاوه بر ویژگی های گفته شده،گواهی SSL نیز فعال می نماید.

 

  • سی فایو:

اگه دوست دارید سایتتون به سرعت راه اندازی شود، سی فایو گزینه ی خوبی برای شماست. این سایت با پلن های مقرون به صرفه و ثبت سایت در گوگل مپ و ربات فروشگاهی و دامنه رایگان و کلی امکانات دیگر می تواند برای شما خدمات ارائه نماید.

 

  • سخن  آخرو جمع بندی:

در این مقاله سعی شده بهترین سایت ساز های رایگان و فروشگاه ساز های فارسی را خدمتتان ارائه نماییم. و انتخاب نوع سایت ساز بستگی به سلیقه شما دارد و می توانید با توجه به نیاز خود آن را تامین نمایید. قبل از انتخاب نوع سایت بهتر است به موضوع سایت خود نیز دقت کافی را داشته باشید. شما می توانیم با امکانات موقت سایت ساز ها نوع سایت ساز فارسی محبوب خود را انتخاب نمایید.

برچسب ها:

مطالب مشابه

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نکات مهم قبل از ارسال نظر

  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید